Hartelijk welkom bij de NLP Kring voor Nederland en België. Stichting NLP Kring heeft als doel de promotie van NLP in Europa in de meeste brede zin van het woord. NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren en dat woord zegt precies wat NLP is. NLP is effectief omgaan met je brein (Neuro) door op een slimme manier taal te gebruiken (Linguïstisch) zodat je handige strategieën leert (Programmeren).

NLP gaat over vrijheid. In eerste plaats om vrij te zijn van negatieve ellende om daarna vrij te zijn om positieve zaken te bereiken. NLP draait om vier hoofdthema's: goed omgaan met gevoel, goed omgaan met herinneringen, goed omgaan met toekomstverwachtingen en goed omgaan met gedachten. Dus geen nare gevoelens, traumatische herinneringen, zorgen over de toekomst of gepieker. Op die manier vergroot NLP de kwaliteit van je leven.

NLP

Als enige in Nederland en België doet stichting NLP Kring systematisch statistisch onderzoek naar de vraag: hoe goed werkt NLP? Uit dat onderzoek blijkt klip en klaar dat bij NLP Coaches die het NLP Kring format gebruiken bij 80.3% van de mensen die de afgelopen 1000 dagen meer dan 800 probleemdagen hebben gehad, zij met NLP de kwaliteit van hun leven aanzienlijk verbeteren. Uit het onderzoek blijkt ook dat mensen die elders hun NLP opleiding doen een behoorlijke achterstand oplopen in vergelijking met mensen die hun NLP opleiding bij NLP Kring Trainers doen.

De NLP Test & NLP Coaching

Maar de meeste activiteiten doet stichting NLP Kring in het ondersteunen van de NLP Kring Coaches. Wanneer je overweegt om met NLP problemen op te lossen of de NLP Practitioner opleiding te volgen, dan wel de NLP Coach opleiding, dan is het verstandig om eerst de NLP Test te doen. NLP werkt niet bij iedereen en het is slim om voordat je met NLP begint eerst vast te stellen hoe goed jouw brein met NLP uit de voeten kan. De NLP Test is zeer laagdrempelig en wordt door een NLP Kring Coach bij jou in de buurt uitgevoerd.

THIS GROUP CONSISTS OF

Nu of net online:

 • Peter
 • Lian
 • Joost
 • Conrad
 • Karel
 • Henk
 • Harry
 • Carla
 • Roland
 • Patrick
 • Annemiek
 • Jeanne

NEW & NOTABLE DISCUSSIONS

Video van de week

RECENT BLOG POSTS

More Entries »

NLP intellectueel eigendom

NLP is geen public domain, maar intellectueel eigendom van de mensen die NLP door de jaren heen hebben ontwikkeld. NLP bestaat uit materiaal waar copyright op zitten en waar trade marks aan verbonden zijn. Om die reden volgt stichting NLP Kring The Society of NLP van Richard Bandler. Maar belangrijker nog dan alle rechten, is vooral het gegeven dat Richard Bandler NLP nog steeds door ontwikkelt waardoor alleen The Society of NLP garant staat voor de meeste up-to-date en correct zijnde versie van NLP. Iedereen is welkom bij NLP Kring, zowel voorstanders als tegenstanders van The Society of NLP. Maar alleen Licensed NLP Practitioners, Licensed NLP Master Practitioners, Licensed NLP Trainers en Licensed NLP Master Trainers kunnen respectievelijk NLP Kring (Master) Coach of NLP Kring (Master) Trainer worden. Dat is de enige manier waarop stichting NLP Kring kwaliteit kan waarborgen.

Omdat alleen NLP Trainers en NLP Coaches die een licentie hebben het NLP Seal of Quality mogen dragen, herken je gemakkelijk wie wel en wie niet de juiste versie van NLP hanteert. Het enige dat je hoeft te doen is controleren of zij het NLP Seal of Quality mogen gebruiken wat je hieronder afgebeeld ziet:

NLP Seal of Quality

RSS

NLP Nieuws: NLP & Klimaatverandering (3)

RSS

NLP Amsterdam: NLP Amsterdam (10)

 

Join this Group Now!

Forgot Password?

NLP Kring Europa
Powered by Groupsite.com

Visibility Public Membership By Invitation or Approved Request Default Profile Professional

Your Status Not Logged-In