Warm Water Rebirthing Weekend

Export: iCal | Outlook
When:
7pm CET Friday, March 1 2019 to
5am CET Sunday, March 3 2019
Submitted by:
Ursula on Dec 26, 2018
Description:

Transformeer diepgewortelde patronen

Water Rebirthing is een veilige en effectieve en zachte helingsmethode in water, waarvan de temperatuur minstens zo warm is, als de temperatuur in de baarmoeder. Met dit werk heel je met name kernpatronen en diepgewortelde overtuigingen. Dergelijke patronen zijn van invloed op alle relaties, inclusief de relatie met jezelf.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kernpatronen ontstaan vanaf zo ver als twee maanden voordat de conceptie plaats vindt. Dus ook tijdens de conceptie (met welke intentie ben je verwekt), gedurende de zwangerschap (wat jouw moeder is overkomen is jouw overkomen), tijdens de geboorte (welke complicaties) en de periode erna (directe verbinding met beide ouders).

Dit heilige werk is erop gericht om diepgewortelde patronen, de kernpatronen of geboortepatronen te transformeren naar een nieuwe ervaring", zoals "Er is genoeg", "Ik ben gewenst", "Ik voel me vrij", "Ik volg mijn eigen ritme", "Het is veilig", "Ik ben geliefd" enzovoort. Je werkt toe naar jouw ideale geboorte, die de basis wordt voor de rest van je leven.

Tijdens een sessie in het water kom je in een bijzonder diepe ontspanning en daarmee wordt een diep gevoel van liefde waarneembaar. Dit maakt dat je directe toegang verkrijgt tot de informatie en interpretatie waardoor het patroon is ontstaan, waardoor de energie erachter weer vrij kan stromen.
Naast het waterwerk, maak je dit weekend ook kennis met het vuurademen.

Praktische informatie:
Wanneer: Vrijdag 1 t/m zondag 3 maart 2019
Waar: Centrum de Horst, Meddo
Voor wie: 18+
Door wie: Ursula Aerts, internationaal gecertificeerd breathwork practitioner en trainer met 20 jaar ervaring.

Organisatie: Definest
Meer informatie: www.definest.nl/water-rebirthing
Telefoon: 036-5355388
Email: info@definest.nl

 

 

Join this Group Now!

Forgot Password?

NLP Kring Europa
Powered by Groupsite.com

Visibility Public Membership By Invitation or Approved Request Default Profile Professional

Your Status Not Logged-In