Warm Water Rebirthing Weekend

Export: iCal | Outlook
When:
6pm CET Friday, February 23 2018 to
5pm CET Sunday, February 25 2018
Where:
Centrum de Horst, Meddo
Google_icon Map
Submitted by:
Ursula on Jan 17, 2018
Description:

Water Rebirthing is een veilige en effectieve helingsmethode in water, waarvan de temperatuur minstens zo warm is, als de temperatuur in de baarmoeder. Met dit werk heel je met name kernpatronen.

Kernpatronen ontstaan tijdens de zwangerschap. Als een spons absorbeert een foetus de stressfactoren van de moeder en haar omgeving. Kernpatronen ontstaan ook gedurende het geboorteproces (geboortetrauma en onverwerkte geboortetrauma van de moeder) en in de periode kort erna (onvoldoende voeding, aanraking, etc.).

Dit heilige werk is erop gericht om diepgewortelde patronen te transformeren naar een nieuwe ervaring", zoals "Er is genoeg", "Ik ben gewenst", "Ik voel me vrij", "Ik volg mijn eigen ritme", "Het is veilig", "Ik ben geliefd" etc.

Tijdens een sessie in het water kom je in een bijzonder diepe ontspanning en daarmee wordt een diep gevoel van liefde waarneembaar. Dit maakt dat je directe toegang verkrijgt tot de informatie en interpretatie waardoor het patroon is ontstaan, waardoor de energie erachter weer vrij kan stromen.

Naast het waterwerk, maak je dit weekend ook kennis met het vuurademen.

Reserveer via de website van Definest voor het Warm Water Rebirthing Weekend met expertise begeleiding van internationaal gecertificeerd breathwork practitioner en trainer Ursula Aerts en haar team.
Voor informatie bel: 036 5355388

 

 

Join this Group Now!

Forgot Password?

NLP Kring Europa
Powered by Groupsite.com

Visibility Public Membership By Invitation or Approved Request Default Profile Professional

Your Status Not Logged-In