Nieuw!! Trance, NLP, Oefengroep Eindhoven

Export: iCal | Outlook
Export All: iCal | Outlook
When:
9pm - 10pm SST Wednesday, May 1 2019
Where:
Eindhoven
Google_icon Map
Submitted by:
Tony on Jan 27, 2012
Description:

Hallo,

NLP practitioners en masters uit Eindhoven en omgeving.

Bij deze wil ik jullie vrijblijvend uitnodigen om langs te komen en kennis te maken .

Vanaf januari 2012 is er een oefengroep voor hypnose en NLP in Eindhoven gestart
Iedere eerste woensdagavond van elke maand is er een bijeenkomst voor diegene die meer willen weten en praktiseren met allerlei hypnose technieken, taalpatronen en technieken.
In verschillende regio's van het land zijn er van deze trance oefengroepen, zelf ben ik vaak naar Amsterdam gereisd en heb er veel geleerd en mooie ervaringen opgedaan met andere NLP ers.
Daar er regelmatig gevraagd werd, waarom er niets in het zuiden was, heb ik uiteindelijk besloten om dit initiatief te kopiëren en in Eindhoven een oefengroep op te zetten.

De eerste oefenavond vorige maand stond in het teken van Milton-taal en snelle inductie's. het was erg leerzaam, leuk en zeer ontspannend. Ideale manier om nog beter te worden in het gebruik van taalpatronen.

Woensdag 3 februari staat op de planning om te gaan werken met: de David Elman inductie waarbij je iemand in zeer korte tijd in een zeer diepe trance kunt brengen; zeer interessant voor wie deze nog niet kent en geïnteresseerd is werken op therapeutische niveau. En taalpatronen.

Dus wanneer je geïnteresseerd bent in mind bending language en andere zaken met betrekking tot trance en hypnose mail dan naar: tonysmitscoaching@gmail.nl

Groeten Tony Smits van den Heuvel

 

 

Join this Group Now!

Forgot Password?

NLP Kring Europa
Powered by Groupsite.com

Visibility Public Membership By Invitation or Approved Request Default Profile Professional

Your Status Not Logged-In